ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати затвердили нові межі майбутнього скверу Героїв Небесної Сотні

|

Сьогодні, 25 травня, депутати Львівської міської ради змінили межі скверу на вулиці Кривоноса у Львові. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із сесійної зали.

Так, 40 міських обранців проголосували за рішення «Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.01.2012 № 1163 “Про затвердження переліку та меж скверів Галицького району м. Львова».

Як йдеться у пояснювальній записці до ухвали:

«При виготовленні проекту відведення земельної ділянки на вул. М. Кривоноса встановлено, що площа, яка використовується сквером становить 0,9465 га , в т.ч. 0,2010 га в межах червоних ліній. У зв’язку з цим управлінням земельних ресурсів підготовлено проект ухвали “Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.01.2012 №1163 “Про затвердження переліку та меж скверів Галицького району м. Львова” у частині надання дозволу Львівському комунальному підприємству “Зелений Львів“ на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання скверу на вул. М. Кривоноса площею 0,7455 га та площею 0,2010 га в  межах червоних ліній».

Нагадаємо, що на вул. Кривоноса облаштую сквер пам’яті Героїв Небесної Сотні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *