ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яна горе-мати переховувалася з сином у недобудові

|

У Львові у недобудованому приміщенні на вулиці Жасминовій патрульні виявили п’яну маму з дитиною. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 22 години, на телефон гарячої лінії 102 звернулася заявниця та повідомила, що на вулиці Жасминовій, в недобудованому приміщенні знаходиться п’яна жінка з дитиною.

Патрульні прибули на місце та зайшли в будинок, звідки чулися голоси. В одній з кімнат інспектори побачили трьох чоловіків, які перебували в стані алкогольного спяніння та жінку, яка також вживала алкоголь.

Поряд з дорослими сидів хлопець, який за словами жінки є її сином. Що вони тут роблять особи пояснити так і не змогли. Патрульні перевірили всіх у базі даних та з’ясували, що жінка з сином є мешканцями одного з сіл Львівської області, а також те, що жінка повинна була з’явитися в суд з підстав позбавлення її батьківських прав.

Також офіцери зателефонували тітці хлопця, яка повідомила, що два тижні тому, мати мала прийти на операцію та не з’явилася. Інспектори доставили її та 13-річного хлопця до Личаківського відділу поліції для зясування всіх обставин.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *