ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі покотився припаркований автобус і вчинив декілька ДТП

|

Учора,  23 травня,  о 14.10 на вулиці Пилипа Орлика у Дрогобичі самовільно покотився припаркований автобус. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автобуса «БАЗ», 50—річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району, припаркував транспортний засіб на правому краю проїзної частини дороги. Автобус самовільно покотився вниз вулицею і зіткнувся з припаркованим автомобілем «ВАЗ 21043», після чого «протаранив» автомобіль «Мерседес 350», який рухався по зустрічній смузі під керуванням 56-річної мешканки Дрогобича, а також здійснив наїзд на пішохода, 20-річного жителя міста Стебник.

Внаслідок автопригоди пішохід отримав тілесні ушкодження.
Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *