ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні закували в кайданки чоловіка, який погрожував ножем родичці

|

Екіпаж патрульних за п’ять хвилин приїхав на виклик, де жінці до горла приставили ніж. Інцидент стався вчора, 23 травня, у квартирі на вулиці Величковського. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора близько 18 години патрульні отримали виклик на вулицю Величковського про те, що чоловік сестри приставив кухонний ніж до горла заявниці.

«Жінка, плачучи сказала, що він намагався порізати її і зараз перебуває в квартирі та далі агресивно поводиться. Патрульні увімкнули червоні проблискові маячки та сирену, а через гучномовець зверталися до водіїв та пішоходів аби ті надали дорогу. Інспектори подбали оперативно про власну безпеку одягнувши бронежилети та дуже швидко підняли на 9 поверх до квартири де відбувався конфлікт. 5 хвилин знадобилося патрульним, аби запобігти можливій біді», – зазначають у патрульній поліції.

Як наголошується у повідомленні, в квартирі практично усі перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Заявниця вказала правоохоронцям на чоловіка, який погрожував їй ножем.

«Громадянин агресивно поводився відповідно патрульні застосували засоби фізичного впливу та одягнули на нього кайданки. Жінка вирішила написати заяву на даного чоловіка. Його доставили у Шевченківський відділ поліції», –  інформує прес-служба львівських патрульних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *