ОСТАННІ НОВИНИ

Мера Самбора звинуватили у спробі зґвалтування

|

Заступник міського голови Самбора Наталія Зрем’як заявила про спробу мера Самбора Юрія Гамара зґвалтувати її. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Міський голова Самбора не зміг змиритись з поразкою, отриманої від жінки, і вирішив застосувати силу.  20.01.2017р. Самбірський міськрайонний суд поновив мене на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, рішення залишив в силі і апеляційний суд 9.03.2017р.. (Незаконне розпорядження про моє звільнення видав Самбірський міський голова Гамар Ю.П. 6.07.2016р.). Міський голова не зміг змиритися з поразкою і систематично чинив на мене тиск, про що я доповідала депутатам Самбірської міської ради», – написала вона.
«А сьогодні, 19.05.2017р. о 11.00 в кабінеті голови міста Самбора Гамар Ю.П. безпричинно, з мотивів особистої неприязні до мене, ображав мою честь і гідність в нецензурній формі, змушував мене вступити з ним в статеві відносини, намагався застосувати до мене рукоприкладство. Про ці факти я повідомила Самбірський відділ поліції.
Юрій Петрович воює з жінками, краще би зайнявся господаркою в Самборі. Якщо такі ганебні речі дозволяє собі міський голова в стінах Ратуші, то про який порядок в м.Самборі можна говорити», – наголосила вона.

Натомість міський голова Самбора Юрій Гамар усі звинувачення відкинув та заявив ZAXID.NET, що Наталія Зрем’як – це просто інструмент для його дискредитації.

«Я не хочу коментувати еротичні фантазії стурбованої жінки. Це – доволі серйозне звинувачення і, думаю, з цим наклепом розбиратиметься поліція. Це був звичайний робочий день, прийом людей, трихвилинні розмови… Люди заходили і виходили, а таке звинувачення – це просто хвора фантазія. Це навіть питання не до мене, а до спеціалістів. Цю людину використувоють, як механізм для дискредитації мене як міського голови. Люди, які це затіяли, просто використають її і викинуть на узбіччя. А вона просто підставляє себе і свою родину такими звинуваченнями», – заявив Юрій Гамар.

Пізніше Юрій Гамар заявив Львівському порталу, що готується днями зібрати прес-конференцію з приводу цих звинувачень.

Як відомо, у 2015 році Юрій Гамар переміг на міських виборах від партії «Воля» та став мером Самбора, призначивши Наталію Зрем’як своєю заступницею. Згодом Ю. Гамар звільнив Наталію Зрем’як з посади. У січні 2017 року вона поновилась на посаді через суд.

Фото: Варіанти

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *