ОСТАННІ НОВИНИ

Забудовник Карманського, 21 просить правоохоронців захисту від «свавілля псевдогромадських організацій»

|

«Свавілля псевдогромадських організацій, які начебто захищають місто від незаконних забудов, переходить усі межі закону та здорового глузду. Цими днями по вул. Карманського,21 невідомими особами було зірвано паспорт об’єкта та розмальовано паркан, з погрозами.», – йдеться у заяві прес-служби забудови по вул. Карманського, 21, яка є у розпорядженні Львівського порталу.

«Також зафіксований намір повалити паркан, проте зловмисники не встигли цього зробити і втекли. Дії свої проводили ввечері, наче злодії, боячись бути впізнаними і спійманими. Дії таких псевдозахисників розцінюємо, як злочинні дії проти законного ведення будівництва та зумисне завдання шкоди приватній власності. Відповідні заяви ми вже скерували у правоохоронні органи. На території ведеться цілодобовий відеонагляд, тому усі порушення ми будемо фіксувати і реагувати згідно чинного законодавства. Ми не збираємось мовчки споглядати. як нищиться наше майно та безпідставно намагаються зупинити законне будівництво», – йдеться у повідомленні.

Забудовник нагадує, що три роки велись судові спори між забудовником та ініціативною групою мешканців прилеглих будинків, в яких розглядалась законність кожного документу, виданого на початок будівельних робіт, законність права власності на землю, та низка інших питань.

«Понад 20 судових рішень підтвердили законність будівництва по вул. Карманського, 21. Відтак, усі насильницькі дії щодо зупинки будівництва розцінюємо як провокаційні та зумисне збурення до протиправних дій інших громадян з метою власної матеріальної вигоди. На усі спроби незаконно зупинити будівництво реагуватимемо згідно чинного законодавства, в правовому полі. Не виключаємо, що наш правовий захист майна буде розцінено, як спробу тиску, з метою замаскувати незаконність дій. Проте ми не боїмось  і не будемо мовчати проти зухвалих дій окремих осіб, які маскуються за назвами відомих у Львові ГО. Наші дії прозорі та зрозумілі, документи законні та відкриті, на усі питання та заперечення завжди готові надати вичерпну відповідь, в тому числі у судовому порядку», – наголошує прес-служба забудовника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *