ОСТАННІ НОВИНИ

Весела парубоцька ніч: двоє зловмисників викрали мотоцикл та пограбували магазин

|

На Дрогобиччині затримали двох зловмисників, які заволоділи мотоциклом односільчанина та обікрали магазин. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Дрогобицький відділ поліції надійшла заява від 38-річної жительки одного із сіл району. Вона повідомила, що вночі невідомі особи пошкодили вхідні металопластикові двері магазину і вчинили крадіжку. З крамниці чоловіки викрали грошові кошти та продукти харчування.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні раніше судимий 28-річний мешканець сусіднього села та його 26-річний приятель.

Як з’ясувалося під час розслідування, чоловіки тієї ночі також викрали мотоцикл «Іж ЮЗК», який їх 50-річний односільчанин залишив біля власного будинку.

Зловмисники у скоєному зізналися, речові докази у них вилучено. Обидва затримані в порядку ст..208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене цими статтями, – позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *