ОСТАННІ НОВИНИ

У Солонці грабіжник з пістолетом напав на неповнолітнього

|

На Львівщині затримали причетного до грабежу зловмисника. Чоловік напав на 17-річного хлопця, наніс йому удар в обличчя та, погрожуючи пістолетом, відібрав у нього речі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Пустомитівське відділення поліції сьогодні, 22 травня, із заявою про напад на її 17-річного сина звернулась 40-річна львів’янка. За словами заявниці, 21 травня близько 18.00 у селі Солонка поблизу одного з дачних кооперативів, на її сина напав невідомий чоловік, наніс йому удар в обличчя та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, відібрав у хлопця сумочку, зірвав з шиї ланцюжок та втік. Загальна сума збитків становить близько одинадцяти тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 20-річний львів’янин. Зловмисника опитують у Пустомитівському відділенні поліції, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі. Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів, проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *