Поліцейські розшукали молодого водія, який насмерть збив велосипедиста і втік

|

Самбірські правоохоронці розшукали водія, який насмерть збив велосипедиста та зник з місця події. Встановлено, що до скоєння ДТП причетний 22-річний мешканець Старосамбірського району, водій автомобіля «Фольксваген Гольф». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як повідомлялося раніше, дорожньо-транспорна пригода трапилася 19 травня близько 18.00  на автодорозі Ужгород – Самбір – Львів  між селами Ваньковичі та Стрілковичі, Самбірського району. Невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста, 65-річного місцевого мешканця, і зник у невідомому напрямку. Внаслідок отриманих травм велосипедист помер на місці події.

В ході слідчо-розшукових дій 21 травня правоохоронці встановили особу водія. Ним виявився 22-річний мешканець Старосамбірського району, водій автомобіля «Фольксваген Гольф».

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водієві загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Встановлюють обставини ДТП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *