Як сьогодні у Львові святкуватимуть День кельнера

|

Сьогодні, 21 травня, у Львові святкуватимуть День кельнера. Захід відбудеться під гаслом «Подаруй кельнеру квітку!». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Святкування Дня кельнера відбувається з 2009 року. Мета події – підвищити престиж професії офіціантів та спонукати молодь до навчання цьому фахові.

Як повідомляють організатори, у неділю керівники закладів на власний розсуд відзначать найкращих кельнерів. У програмі також марафон серед кельнерів, «Кельнер-паті» у одному із нічних клубів Львова та інше.

«Ми закликаємо львів’ян та наших гостей, які підуть 21 травня в львівські ресторани та кав’ярні, подарувати своєму кельнеру або кельнерці весняну квітку, подякувавши таким чином за їх важку роботу. А власникам та керівникам ресторанів м. Львова пропонуємо особисто одягнути форми офіціантів та з 18.00 до 21.00 обслуговувати клієнтів своїх закладів», – каже радник міського голови Вікторія Довжик.

Того ж дня о 12.00 у великій сесійній залі ЛМР (пл. Ринок, 1, каб.202) заплановане урочисте відзначення та нагородження найкращих кельнерів грамотами Львівської міської ради.

Детальніше про подію читайте тут. З програмою можна ознайомитись тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *