ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова з’явиться платна паркувальна зона «Вернісаж»

|

Стихійні паркінги у центрі Львова об’єднають в одну паркувальну зону з назвою «Вернісаж». Відповідне рішення сьогодні, 19 травня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

Як повідомив начальник управління інженерного господарства Олександр Одинець, мова йде про 73 паркомісця, які облаштують відповідним чином і зроблять паркування платним.

«Це рішення передбачає визначення меж паркувальної зони, яка носить назву «Вернісаж». Це рішення підготоване за результатами конкурсу на визначення земельних ділянок під зони паркування.  Конкурс виграв ЛКП «Львівавтодор». Цим рішенням ми об’єднуємо у єдину зону паркування ці ділянки, що сприятиме більшому порядку в процесі організації паркування, більшому комфорту мешканців та гостей міста. Також сприятиме більшому надходженню у бюджет міста від паркування, обліку цих доходів», – пояснив посадовець.

За його словами, на чотирьох вулицях буде встановлено три автоматичні термінали, де здійснюватиметься сплата за парковку.

«Це земельні ділянки на вулицях Низький Замок, Театральна, Лесі Українки та Вірменська. Це фактично ті паркувальні місця, які існують наразі на цих вуличках. Зараз на них здійснюватиметься діяльність з надання послуг паркування», – зазначив О. Одинець.

Облаштувати паркінг планують до середини червня. Ціна  паркування – 8 грн за годину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *