ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть працівницю банку за привласнення більш ніж 600 тисяч

|

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, викрили фахівця відділення однієї з банківських установ Львова у привласненні готівки на 637 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили оперативники, посадовець була відповідальною за збереження та нерозтрату грошових коштів і матеріальних цінностей операційної каси та банківського сховища.

Проте,  у квітні 2017 року, після перерахунку грошових коштів по завершенню операційного дня, жінка скористалась відсутністю у сховищі інших працівників банку та привласнила готівкові кошти у іноземній валюті на суму, еквівалентну 637 тисячам гривень.

Працівники слідчого відділення повідомили працівнику банківської установи про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *