ОСТАННІ НОВИНИ

Діти учасників АТО та Героїв Небесної Сотні відправилися на відпочинок до Польщі та Литви

|

Група дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні, жителів Городоцького, Золочівського, Кам’янка-Бузького, Пустомитівського, Самбірського, Старосамбірського районів, а також із міста Львова вирушили в відпочинково-розважальну подорож до Польщі і Литовської Республіки. Про це Львівському порталу повідомили організатори проекту «Мій тато захищає Україну».

На дітей чекають цікава п’ятиденна програма перебування в Польщі та Литві, де малюків ознайомлять із столицею Литви – містом Вільнюс, проведуть низку пізнавальних екскурсій, зокрема, в Президентський палац, а також допоможуть морально відпочити і отримати духовне збагачення під час цікавих реколекцій.

Принагідно зазначимо, що ініціатором поїздки дітей закордон є активна волонтерка із міста Золочева, керівник громадської організації «Подаруй солдату захист» Юлія Слободян. Спільно із Благодійним товариством «Мій тато захищає Україну», яке опікується дітьми учасників АТО і Героїв Небесної Сотні, до подорожі були запрошені діточки наших Героїв із різних районів Львівщини та міста Львова.

Долучилися та підтримали таку благочинну поїздку закордон партнери Благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» із Республіки Польща – Міжнародний благодійний фонд «Жертвам війни в Україну» в особі президента та віце-президента фонду Христини Потапенко та Олександра Гавріша, а також Львівський благодійний фонд «Солдатські матері – за нову армію» в особі голови фонду Ольги Тимик.

До організації програми перебування та проживання українських малюків у Литві долучилося також чимало людей доброї волі. Серед них, зокрема: отці Василіянського монастиря Святого Йосафата у Вільнюсі (о. Вікентій Пелих, ЧСВВ, о. Йоаким Ковальчук, ЧСВВ, бр. Пахомій Левчун, ЧСВВ), представники української діаспори в Литовській Республіці.

Саме завдяки спільній праці і допомозі багатьох небайдужих людей, радісна і щаслива дітвора вирушила вранці 18 травня в цю поїздку.

Зі свого боку від Благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» висловлює щирі слова вдячності тим, хто в різний спосіб (організаційно, подарунками) долучився до цієї благодійної акції… Та найбільша подяка і низький уклін сім’ям наших Героїв! Саме завдяки їм – відважним і мужнім воїнам, які віддали найцінніше для кожного із нас – свої життя…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *