ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затвердили зміни до міського бюджету на 2017 рік

|

Сьогодні, 18 травня, під час пленарного засідання Львівської міської ради депутати проголосували за ухвалу «Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік». Відповідну ухвалу підтримало 45 депутатів, передає Львівський портал.

Як повідомив директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, усі запропоновані зміни були обговорені профільними депутатськими комісіями: фінансовою і бюджетною.

Відповідно до внесених змін до міського бюджету передбачено: за рахунок вільного залишку коштів міського бюджету м. Львова, що склався станом на 01.01.2017 року, видатки міського бюджету м. Львова на 2017 рік запропоновано збільшити на 51 772,6 тис. грн., у тому числі: обсяг бюджету розвитку спеціального фонду міського бюджету м. Львова на 2017 рік збільшити на 45 000,0 тис .грн.; збільшити видатки управлінню соціального захисту на надання одноразової матеріальної допомоги членам сімей рятувальників, які загинули під час ліквідації пожежі на сміттєзвалищі, що розташоване поблизу с. Великі Грибовичі, на суму 4 000,0 тис. грн.; у зв`язку із збільшенням чисельності апарату виконавчому комітету Львівської міської ради пропонується збільшити видатки на оплату праці та нарахування на зарплату на суму 1169,7 тис. грн.; передбачити видатки новоствореному департаменту з питань поводження з відходами в сумі 1442,6 тис. грн. на оплату праці та нарахування на зарплату та інші поточні видатки; збільшити видатки управлінню капітального будівництва на суму 160,3 тис. грн. на виконання рішень судів, утому числі на виплату заробітної плати працівникам управління на нарахувань на зарплату за березень поточного року в сумі 153,6 тис. грн. та оплати судового збору в сумі 6,7 тис. грн.

За пропозиціями головних розпорядників коштів буде здійснено перерозподіл видатків, передбачених у міському бюджеті м. Львова на 2017 рік, а саме:

– передбачити видатки в сумі 5 000,0 тис. грн. для фінансування Міської програми запобігання та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2017-2020 роки за рахунок зменшення видатків, передбачених на коригування міжбюджетних трансфертів;

– за рахунок зменшення видатків, передбачених департаменту економічного розвитку на програму підготовки та реалізації грантових проектів з залученням коштів Європейського Союзу пропонується збільшити видатки департаменту житлового господарства та інфраструктури на суму 26,6 тис. грн. на оплату електроенергії та департаменту економічного розвитку на суму 95,7 тис. грн. для оплати угод на придбання офісних крісел, стелажів і меблів та підвісних ламп;

– здійснити перерозподіл субвенції з Державного бюджету України в сумі 1405,4 тис. грн, передбаченої на проведення робіт, пов`язаних зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс».

Пропонується збільшити видатки Личаківській районній адміністрації на 790,4 тис. грн., за рахунок зменшення субвенції управлінню соціального захисту та збільшити видатки на 615,0 тис. грн. на реконструкцію та реставрацію інших об`єктів за рахунок зменшення видатків на капітальних ремонт інших об`єктів (головний розпорядник коштів – управління соціального захисту).

Крім того, за рахунок зменшення видатків департаменту економічного розвитку, передбачених на Програму реалізації грантових проектів із залученням коштів Європейського Союзу, пропонується збільшити видатки ДЖГтаІ на оновлення проекту «Облаштування велосипедної інфраструктури у м. Львові по внутрішньому кільцю навколо історичної частини м. Львова» на суму 50,0 тис. грн. шляхом передачі коштів із загального фонду у бюджет розвитку (спеціального фонду).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *