ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий і депутати не змогли поділити бюджетні кошти і пішли фотографуватись у вишиванках

|

Сьогодні, 18 травня, депутатам міської ради до розгляду подані зміни до бюджету розвитку Львівської міськради. Зокрема, депутатам пропонують виділити ЛКП «Львівспецкомунтранс» 10 млн грн, а Музею архітектури і побуту імені Климентія Шептицького – 400 тис. на парковку. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із сесійної зали.

Під час обговорення рішення низка депутатів висловилась проти саме такого розподілу коштів. Зокрема, депутат Валерій Веремчук наголосив, що парковка – це не є першопотреба «Шевченківського гаю».

«Пропонуємо ці  400 тис. виділити Музею архітектури і побуту на реставрацію і на збереження памяток архітектури», – зазначив він.

Виділяти 10 млн підприємству «Львівспецкомунтранс» депутати також відмовились, мовляв, і так ЛКП «з’їло» надто багато бюджетних коштів.

Після наради депутати вирішили 400 тисяч «Шевченківського гаю» розподілили таким чином: 200 тисяч на парковку та  200 тисяч  – на реставрацію пам’яток архітектури.

А от виділяти 10 млн грн «Львівспецкомунтрансу» так і не наважились,  навіть коли мер Львова Андрій Садовий запевнив, що за ці гроші встановлять ваги та GPS-трекери у сміттєвозах.

Аби не затягувати дискусію, міські обранці на чолі із мером Львова пішли до входу Ратуші співати гімн фотографуватися зі студентами у вишиванках.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *