ОСТАННІ НОВИНИ

«Ні» телефонам та смарт-годинникам: на ЗНО абітурієнтів ретельно перевірятимуть з металодетектором

|

Випускникам нагадують: на місці виконання тестових завдань ЗНО не можна мати жодних електронних пристроїв. Про це сьогодні на прес-конференції розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, передає кореспондент Львівського порталу.

«В кожному пункті, в кожній аудиторії тестування буде проведена технологічна перерва. Вона пов’язана з тим, щоб відповідальний за пункт тестування перевірив, чи правильно заповнені документи. Окрім того, працівник Національної поліції з металодетектором оглядає кожну особу біля свого робочого місця на наявність заборонених речей: мобільні телефони, флешти, навушники, механічні годинники», – сказала Лариса Середяк.

Додамо, в кожній аудиторії є стіл для особистих речей, на якому абітурієнти мають залишити свої. Окрім того коштовні речі просять ховати у сумки, щоб не уникнути спроб бути програбованим.

Для виконання роботи учасникам знадобиться ручка з пастою насиченого чорного кольору, хоча краще мати дві-три – про запас. За бажанням чи в разі потреби можна взяти з собою прозору пляшку з питною водою.

Фото: ЛРЦОЯО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *