ОСТАННІ НОВИНИ

«Сміттєві» допити. Садовий анонсував кримінальне провадження щодо своїх підлеглих

|

Посадовців Львівської міської ради викликають на допити у зв’язку із не вивезенням з міста сміття. Про це сьогодні, у стінах міської ради розповів мер Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, незабаром буде оголошено про відкриття кримінального провадження у зв’язку із не вивезенням сміття зі Львова.

«Це з’явиться незабаром. Як мені переказали проінформовані джерела, схема геніальна: спочатку блокують і не дають можливості вивозити сміття, а потім порушують кримінальні провадження з те, що сміття не вивезено. Сьогодні починають опитувати всіх членів комісії із надзвичайних ситуацій», – зазначив міський голова.

На питання, що саме намагаються з’ясувати слідчі у членів міської комісії ТЕБ і НС, А. Садовий відповів:

«Вони нічого не пояснюють. Сьогодні зранку обвішали повістками всю міську раду, всіх членів комісії із надзвичайних ситуацій. Все керівництво міста займається чим? Ходить, дає покази. А коли працювати? Їх це не цікавить…».

Водночас заступник міського голови із питань ЖКГ Сергій Бабак повідомив, що повістку отримав сьогодні зранку і незабаром планує піти у головне управління поліції на допит.

«У повістці написано, що викликають як свідка у справі з певним номером»,  – повідомив С. Бабак.

Як повідомлялось раніше, перші повістки отримали двоє заступників міського голови та двоє керівників РА Львова.

Фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *