ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські копи затримали рецидивістів, як зберігали награбоване вдома

|

Патрульні затримали підозрюваних в крадіжці з автомобіля і в квартирі в одного з них знайшли крадені речі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

В ніч на 17 травня патрульні отримали виклик від мешканця вулиці Каховської, що він став свідком як 3 невідомих осіб пошкодили автомобіль Citroën і стоять біля під‘їзду. Екіпаж прибув на місце і справді помітив вище згаданих чоловіків біля під‘їзду. Вони побачивши патруль, викинули у бік невідомий предмет і забігли до під‘їзду. Інспектори наздогнали їх на другому поверсі. Невідомі почали агресивно та нецензурно поводитися. Патрульні одягнули на них кайданки.

На місце викликали слідчих. В одного із затриманих, який є адміннаглядовим і притягався за грабіж, в квартирі виявили речі з автомобіля про який говорив заявник. Ще один із поплічників раніше притягався за вчинення низки кримінальних злочинів, зокрема, за крадіжки та грабежі. Затриманих доставили у Залізничний відділ поліції, а ніж вилучили для експертизи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *