ОСТАННІ НОВИНИ

У лісі на Львівщині підстрелили 18-річного хлопця

|

На Львівщині внаслідок пострілу з невстановленої зброї поранений 18-річний хлопець. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Так, у Стрийський відділ поліції 15 травня надійшло повідомлення від лікаря місцевої лікарні про те, що до них поступив пацієнт, 18-річний мешканець одного з сіл району, у котрого діагностовано «множинні осколкові поранення, сторонні предмети в м’яких тканинах правого коліна, лівого ліктя, лівого променевого зап’ястного суглобу, грудної клітки справа і середньої третини правого плеча».

Як встановили правоохоронці, травми чоловік отримав у лісовому масиві внаслідок пострілу з невстановленої зброї. Поранений перебував у кабіні вантажного автомобіля.

Наразі правоохоронці перевіряють обставини події, встановлюють зброю, з якої було здійснено постріл та особу зловмисника. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від чотирьох до шести років. Проводиться досудове розслідування.

Фото: соцмережі

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *