ОСТАННІ НОВИНИ

Під час демонтажу самовільно розміщеного банера сталася сутичка між комунальниками та представниками фірми

|

Вчора під час демонтажу самовільно розміщеної рекламної конструкції – банеру ТзОВ «Львівбудкераміка», що на вул. Сяйво, 12 (Залізничний район), виникла сутичка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як пояснили в КП «Адміністративно-технічне управління», власнику конструкцій заздалегідь було запропоновано усунути порушення, однак вимоги  були проігноровані, що й призвело до примусового демонтажу:

«Банер зняли, щоб транспортувати його на склад «Адміністративно-технічного управління» (підприємець безперешкодно може повернути свою конструкцію, відшкодувавши підприємству витрати на демонтаж, транспортування та зберігання конструкції). В той час прибули суб’єкти господарювання, які представилися юридичними особами ТзОВ «Львівбудкераміка». Відповідно, для уникнення бійок та непорозумінь, КП «Адміністративно-технічне управління» викликало поліцію, яка не надавши підтримки, поїхала на місце патрулювання. Тоді працівники комунального підприємства викликали слідчо-оперативну групу, яка впродовж 3-х годин так і не прибула на місце події.

Суб’єкти господарювання погрожували працівнику комунального підприємства, а також зламали йому під час сутички телефон. Відтак, для вжиття необхідних дій щодо цього звернуться у Залізничний райвідділ поліції».

«Незважаючи на такі інциденти, демонтажні роботи незаконно розміщених рекламних конструкцій у Львові систематично продовжують і надалі. Зокрема, на цій території завтра демонтують ще один розміщений з порушеннями банер. Але вже спільно з «Муніципальною дружиною» міста», – запевнили в «Адміністративно-технічному управлінні».

 

Водночас у прес-службі ЛМР зазначили, що ТзОВ «Львівбудкераміка» господарює на міських землях, на які не має оформлених документів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *