ОСТАННІ НОВИНИ

Військовим на Львівщині затримують виплати матеріальної допомоги

|

На Львівщині ветеранам затримують одноразову допомогу у сумі 1 200 гривень, яку вони мали отримати ще до 5 травня,  повідомляє Форспост.

«До мене звертаються хлопці із нашої Спілки, половина з них не отримали передбаченої законом одноразової допомоги до Юрієвого дня. Торік частина хлопців отримала допомогу 900 гривень наприкінці квітня і на початку травня – до 5 травня. А зараз вже 15 травня, а виплату отримала лише частина хлопців», – розповів демобілізований боєць 24-тої бригади Олег Дудок.

За його словами, цього року учасникам АТО, ветеранам мають виплатити одноразову допомогу у розмірі 1 200 гривень. При цьому він уточнив, що йдеться про державну допомогу, сума якої передбачена законом, але не є фіксованою.

Також, як у коментарі Львівському порталу розповів учасник АТО Юрій, йому одноразову допомогу мали виплатити на початку травня, однак кошти досі не надійшли.

«Сьогодні вже 15 травня, а кошти мені ще не виплатили, хоча гроші мали бути 9 травня. Раніше таких затримок у виплаті коштів я не пам’ятаю. Проте серед моїх знайомих лише я не отримав матеріальної допомоги», – розповів він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *