ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби в зоні АТО шестеро українських військових отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, шестеро  військовослужбовців дістали поранення і травми. Серед поранених – жінка-військовослужбовець, її стан важкий. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Вчорашня доба почалася двома артилерійськими обстрілам з боку противника, що відбулися синхронно на двох позиціях українських військ під Новозванівкою та Троїцьким. Загалом вогонь вівся протягом 25 хвилин, при цьому було випущено шістнадцять 122-мм снарядів. Згодом (вранці та ввечері) противник ще кілька разів порушив режим тиші у Попаснянському районі, зокрема двічі стріляв з мінометів. Здебільшого ці обстріли також були нетривалими – до 30 хвилин.

Також окупанти відкривали вогонь у Станиці Луганській та Кримському. Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 9 ворожих обстрілів.

Донецький напрямок

Особливістю вчорашніх бойових дій стало те, що окупанти активізувалися в першій половині дня, одразу після світанку. Противник неодноразово застосовував міномети і танк під Горлівкою (Зайцеве, Верхньоторецьке), під Авдіївкою та Кам’янкою. При цьому було випущено понад 140 мін та більше 10 танкових снарядів.

У другій половині дня ворожі обстріли продовжилися на цих самих рубежах, проте з нижчою інтенсивністю. Також противник 1 раз відкривав вогонь з міномета у Луганському. В Донецькому аеропорту вчора було тихо. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 20 ворожих обстрілів, зокрема 14 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

У Водяному та Широкиному вчора відбулося 3 мінометних обстріли з боку окупантів – як в світлу, так і в темну пору доби. Також тривають регулярні ворожі провокації із використанням легкого озброєння практично на кожній передовій позиції українських військ на південних рубежах. У Новотроїцькому противник порушив режим тиші один раз. У Мар’їнському районі вчора бойові дії не велися. Всього вчора на Маріупольському напрямку сталося 20 ворожих обстрілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *