ОСТАННІ НОВИНИ

Богатир зі Львівщини взяв «бронзу» в присіданні зі штангою на чемпіонаті Європи

|

Представник Львівщини Іван Король став бронзовим призером в присіданні зі штангою на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Власне, 14 травня 2017 року в м. Малага (Іспанія) завершився чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, жінок та чоловіків.

У ваговій категорії до 83 кг представник Львівщини Іван Король втілив власну мрію з виконання нормативу майстра спорту України міжнародного класу. В першій змагальній вправі Івану підкорилася вага 340 кг, що забезпечило спортсмену Львівщини малу бронзову медаль чемпіонату в цій вправі. У жимі лежачи І. Король продемонстрував результат 225 кг, а в становій тязі – 270 кг. Таким чином, сума триборства Івана Короля склала 835 кг, що на 20 кг перевищує норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Іван Король розпочав свої виступи на всеукраїнській арені в 2010 році і упродовж останніх семи років неодноразово ставав чемпіоном та призером різноманітних національних та міжнародних змагань, але найуспішнішим наразі видався змагальний поміст в Малазі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *