ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикордонник врятував вагітну жінку-самогубцю

|

Сьогодні вдень, поблизу кордону з Польщею, військовослужбовець відділу прикордонної служби «Краковець» врятував жінку, яка намагалась вчинити самогубство. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

За даними відомства, все сталося тоді коли дільничний інспектор прикордонної служби обходив ділянку відповідальності поблизу одного із прикордонних сіл. Увагу прикордонника привернув шум і він побачив, як жінка фактично повісилася. Чоловік негайно підбіг до самогубці, яка вже майже знепритомніла, самотужки зняв її з дерева та почав надавати першу медичну допомогу.

По прибуттю на місце події медиків та поліцейських жінка перебувала у задовільному та стабільному стані, лікарі обстежили потерпілу та повідомили що загрози життю немає. Драматичності ситуації додає і той факт, що врятована чекає дитину, згодом вона підтвердила, що перебуває вже на п’ятому місяці вагітності. Представники Нацполіції України опитали потерпілу та прикордонника, який врятував її з майбутньою дитиною від смерті, в подальшому жінку забрали медики.

Прикордонника, який пильно ніс службу та прийняв вірне та швидке рішення у нестандартній ситуації, буде винагороджено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *