ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині через недбалість служби у справах дітей загинула п’ятимісячна дитина?

|

Червоноградською місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом неналежного виконання обов’язків службою у справах дітей одного із районів області щодо охорони життя та здоров’я малолітньої дитини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

З’ясовано, що службові особи вказаного органу всупереч вимогам «Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866, не забезпечили виявлення, облік та вилучення із небезпечного середовища п’ятимісячної дитини, яка виховувалась у неблагополучній сім’ї та залишилась без належного батьківського нагляду, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді настання 05.05.2017 смерті останньої.

Відтак за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України.

У провадженні тривають першочергові слідчі дії з метою повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин раптової смерті дитини.

Фото: kp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *