ОСТАННІ НОВИНИ

Ходорівська ОТГ захопила земельну ділянку, яку виділили воїну АТО?

|

Сьогодні, 11 травня, під час сесійного засідання Львівської обласної ради депутат Андрій Чад повідомив про те, що Ходорівська об’єднана територіальна громада вчинила самовільне вторгнення на приватну земельну ділянку бійця російсько-української війни. Про це з сесійної зали повідомив кореспондент Львівського порталу.

Як зазначив депутат, до нього звернувся житель села Жирова Ігор Шкляр і повідомив про вторгнення за вказівкою Ходорівської ОТГ на його сільськогосподарську ділянку, яка є у його приватній власності і зареєстрована в Державному реєстрі речових прав. Ця земельна ділянка була надана чоловіку як учаснику бойових дій відповідно до наказу Львівського Держгеокадастру».

«Я так зрозумів, що по всій країні 9 травня повилазила уся «червона нечисть», яка била бійців російсько-української війни. А голова Ходорівської ОТГ вирішив взагалі самовільно вторгнутись (здискувати) на земельну ділянку  учасника бойових дій. Хочу наголосити, що голова Ходорівської ОТГ – це колишній комуніст, який, напевно, думає, що децентралізація – це колишня колективізація, під час якої комуністи забирали у господаря землі та майно. Як писав Симон Петлюра: «Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди». Звертаюся до правоохоронних органів і до голови ЛОДА Олега Синютки з вимогою  розібратися з цим прикрим інцидентом», – обурився Андрій Чад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *