ОСТАННІ НОВИНИ

Українець намагався приховано вивезти з країни чималу партію стероїдів

|

Громадянин України намагався вивезти з України 360 флаконів тестостерону пропіонату у бензобаку авто. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні комунікації ДФС у Львівській області.

Так, учора, 9 травня, у пункт пропуску на виїзд з України смугою спрощеного митного контролю «зелений коридор» прибув легковий автомобіль під керуванням 42-річного мешканця Тернопільщини. Під час візуального огляду транспортного засобу в працівників митниці виникла підозра про наявність у ньому товарів, прихованих від митного контролю. Автомобіль скерували у відведене місце для огляду транспортних засобів. Там під час поглибленого огляду в порожнині паливного бака серед палива було виявлено 360 флаконів тестостерону пропіонату. Приховані флакони були загорнуті в кілька шарів поліетиленових мішків.

Таким чином громадянин України намагався перемістити через митний кордон України товар з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ, що утруднюють виявлення товарів.

За цим фактом за ознаками порушень митних правил, передбачених ч. 1 ст. 483 МК України складено протокол. Товар та автомобіль «Kia Magentis» 2004 року випуску вилучено, справу скерують до суду.

Довідково: Тестостерон пропіонат – відомий стероїд серед атлетів. Передусім прийом тестостерону пропіонату необхідний для розвитку сили і м’язової маси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *