ОСТАННІ НОВИНИ

На Левандівці жінка вбила свого співмешканця, вдаривши по голові пляшкою

|

У Львові жінка під час конфлікту смертельно травмувала свого співмешканця. Зловмисниця нанесла потерпілому кілька ударів пляшкою по голові, після чого зателефонувала у поліцію та повідомила про його раптову смерть. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

У Залізничний відділ поліції 6 травня близько десятої вечора надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків по вулиці Левандівській у Львові раптово помер 50-річний львів’янин.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Для встановлення причини смерті було призначено судово-медичну експертизу, під час якої було з’ясовано, що смерть настала внаслідок «крововиливу в ділянку Варолієвого моста головного мозку, ймовірно, внаслідок нанесених ударів невстановленим тупим твердим предметом».

Як встановили правоохоронці, у день смерті між потерпілим та його 56-річною співмешканкою виникла сварка. Конфлікт переріс у бійку, під час якої жінка вхопила пляшку та нанесла чоловіку кілька ударів по голові. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер, а його співмешканка зателефонувала у поліцію та повідомила про його раптову смерть.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до десяти років. Проводиться досудове розслідування, вирішується питання про обрання для зловмисниці міри запобіжного заходу.

Фото: За Збручем

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *