ОСТАННІ НОВИНИ

Днями у контролерів львівських трамваїв з’являться власні «сек’юріті»

|

Найближчими днями на допомогу контролерам у львівських трамваях та тролейбусах вийдуть представники громадського формування «Патріоти». Як розповів у коментарі Львівському порталу начальник відділу із зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, волонтери будуть слідкувати за порядком у електротранспорті.

«Функції контролерів будуть і надалі виконувати виключно працівники ЛКП «Львівелектротранс». Представник громадського формування «Патріоти» лише допомагатимуть слідкувати за охороною громадського порядку в електротранспорті міста. Якщо будуть якісь непорозуміння з пасажирами у відношенні до контролерів, то відповідно тут і допомагатимуть волонтери», – зазначив він.

«Це уповноважені від міської влади люди, які мають відповідні навики, підготовку…Серед представників цього громадського формування  будуть ветерани АТО», – додав він.

Щодо працівників ЛКП «Муніципальна дружина», то вони більше не супроводжуватимуть контролерів у транспорті.

На питання, коли «Патріоти» приступлять до своїх обов’язків, І. Бондар відповів:

«Передбачалось, що сьогодні (10 травня – ред.), але  з цього приводу ще буде спільна заява, у тому числі з представниками правоохоронних органів. Припускаю, що ця заява вже буде завтра».

Фото: rekvizit.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *