ОСТАННІ НОВИНИ

Сестри Музичук провели шаховий сніданок з львівськими малюками

|

Сьогодні, 8 травня, у Дитячому клубі, що на вул. Ференца Ліста, 2, відбулась непересічна шахова подія. В рамках Міжнародного шахового фестивалю «Кубок Львова 2017», який проходить в часі святкування Дня міста Львова, відбувся шаховий сніданок із сестрами Музичук. Марія та Анна Музичук провели сеанс одночасної гри із юними шахістами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як зауважила Марія Музичук, попри те, що діти ще зовсім маленькі (переважно дошкільнята), але вони вже вміють думати, прораховувати ходи, бути гідними суперниками.

«Хочеться привітати наших діток з сьогоднішнім успіхом. Вони молодці, стараються, думають. Вони ще тільки починають займатись шахами. Сподіваємся, що після цього сеансу вони будуть мати більше стимулу займатись шахами. Сподіваємся, що їм це сподобається і колись у майбутньому хтось із них стане великим шахістом», – сказала Анна Музичук.

Також додамо, що дітей та гостей почастували авторським «Львівським Тортом» від кондитерів. Цей торт був ексклюзивним подарунком місту з нагоди його 760-річчя.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *