ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні дали майстер-клас з самозахисту дітям зі Львова

|

У рамках проекту «Безпека понад усе: ефективна поліція» інструктора з бойових мистецтв, які пройшли навчання в межах Національної системи поліцейського контролю, та інструктори з особистої безпеки провели майстер-клас для підлітків із самозахисту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Спершу патрульні провели з дітьми розминку, згодом показали основні прийоми, які можна опанувати протягом короткого проміжку часу. Інспектор патрульної поліції, майстер спорту з важкої атлетики, Тарас Леськів, провів коротку екскурсію тренажерним залом та показав правильну техніку виконання вправ на тренажерах.


«Сподіваємося, що навички здобуті сьогодні дітьми, їм в житті не знадобляться, адже їхня безпека – це наша робота», – зауважив Павло Цабан, інспектор патрульної поліції, випускник Національної системи поліцейського контролю.


Впродовж літа інструктори зустрічатимуться у новому спортзалі, який відкрили за сприяння відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні, з гіперактивними дітьми аби скерувати їх енергію у правильне русло.


Нагадаємо, що навчання у Національній системі поліцейського контролю пройшли вже 1 та 2 батальйони патрульної поліції Львова. Зараза проходить навчання 3 батальйон. Патрульні, які вже пройшли навчання передають досвід колегам і самі застосовують навички східних бойових мистецтв на практиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *