ОСТАННІ НОВИНИ

Завдяки неправдивому виклику, патрульним вдалося затримали осіб, які були у розшуку

|

У Львові завдяки неправдивому виклику, патрульним вдалося затримати злочинців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Сьогодні, близько 6 години ранку, на телефон гарячої лінії 102 зателефонував громадянин та повідомив, що йому нанесли тілесні ушкодження. Патрульні прибули на перехрестя вулиць Личаківська та Тракт Глинянський, де їх зустрів заявник.

Інспектори опитали чоловіка та переконалися, що виклик не правдивий. Його запросили до Личаківського відділу поліції для складання матеріалів за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик). У відділі поліції чоловік відмовився називати свої дані, натомість вказав дані своєї співмешканки.

Патрульні перевірили її в базі даних та з’ясували, що вона перебуває у розшуку. Інспектори зв’язалися зі слідчим кримінальної поліції, який повідомив, що співмешканець даної громадянки також у розшуку та назвав його дані. Патрульні переконались, що це чоловік, якого вони доставили до відділку.

Інспектори вдали, що не володіють цією інформацією і попросили проїхати за документами до нього додому. Там патрульним вдалося затримати ще його співмешканку. Обох розшукуваних доставили до Шевченківського відділу поліції. Дані особи: 28-річний чоловік та 25-річна жінка перебували у розшуку за приховування важкого чи особливо важкого злочину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *