ОСТАННІ НОВИНИ

З нагоди Дня міста у Львові нагородили почесних громадян

|

Львів відзначає 761 річницю. Під час урочистого засідання з нагоди Дня міста, міський голова Львова Андрій Садовий присвоїв звання «Почесний громадянин міста Львова» Мирославу Мариновичу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Цю нагороду правозахисник, релігієзнавець, публіцист, віце-ректор з питань призначення і місії університету Українського Католицького Університету, громадський діяч отримав за визначний внесок у духовне відродження українського народу, активну громадянську та життєву позицію, підвищення авторитету м. Львова на державному і міжнародному рівнях.

За визначні заслуги кількох поколінь у боротьбі за національне відродження та становлення української державності, розвиток місцевого самоврядування, збереження, продовження та утвердження традицій наукового та культурного середовища Львова звання «Шляхетна львівська родина» присвоїли родині Шпіцерів.

Відзнакою «Орден Лева» міський голова нагородив людину, які своєю працею та активною громадянською позицією довела відданість Україні. Ним став інженер, хімік-технолог, винахідник, бандурист, дослідник кобзарства, науковець, публіцист і громадський діяч, репресований  Жеплинський Богдан.

«Золотим Гербом міста Львова» нагороджено о. Рафаїла Турконяка, Оксану Муху, Павла Резвого, Ірину Маруняк та Олега Крису

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що звання «Львів’янин року» отримала гімнастка Христина Погранична.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *