ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні небайдужих львів’ян чекатимуть на обговоренні благоустрою Левандівського озера

|

Управління екології та ландшафтного планування Львівської міської ради організовує обговорення напрямків благоустрою Левандівського озера. Зустріч відбудеться сьогодні, 5 травня, о 18.00 год. на березі озера (вул. Повітряна). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

В управлінні екології та ландшафтного планування ЛМР повідомили, що у попередні роки водойму, розташовану на вулиі Повітряній, очистили від мулу та водоростей. Також відновили близько 100 м погонних бетонної стінки водойми. Як повідомили в управлінні, ці роботи зменшили вміст органіки у водоймі, що зменшило прогрівання водойми та її цвітіння.

На обговорення, що відбудеться в п’ятницю о 18.00 на березі Левандівського озера, запрошують всіх охочих львів’ян.

«На сьогодні бачимо за доцільне облаштувати один з берегів водойми для відпочинку мешканців у літній період. Зокрема, викласти ландшафт, створити газони, а також місця для засмагання. Такий благоустрій максимально сприятиме повноцінному відпочинку для дорослих та дітей в межах міста», – кажуть в управлінні екології та ландшафтного планування Львівської міської ради.

Додаткову інформацію можна отримати у головного спеціаліста управління – Тетяни Палюх, за тел. 297 59 82.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *