ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили «точку» з фальсифікованим алкоголем

|

На Львівщині правоохоронці припинили роботу перевалочної бази для фальсифікованої горілки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили зловмисника, котрий в орендованих приміщеннях автосервісу, розташованого у Пустомитівського районі, організував зберігання фальсифікованого алкоголю з метою його подальшого збуту.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили 89 упаковок з фальсифікованою горілкою ємністю десять літрів кожна, а також 1860 півлітрових пляшок контрафактної горілки з логотипами відомих українських виробників та підробленими марками акцизного збору.

Проведеною експертизою було встановлено, що вміст пляшок та упакувань є спиртоводневою сумішшю і не відповідає діючим державним стандартам.

Таким чином правоохоронці не допустили на споживчий ринок фальсифікованої алкогольної продукції на загальну суму близько двохсот тисяч гривень.

Організатору злочинного «бізнесу» повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) та ч.1 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *