ОСТАННІ НОВИНИ

«На гарячому» впіймали двох злодіїв, які намагалися обікрасти швейний цех у Дрогобичі

|

Працівники наряду групи реагування Дрогобицького відділу поліції Управління поліції охорони у Львівській області затримали двох чоловіків, які намагалися викрасти майно з приватного швейного цеху, що у Дрогобичі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Так, сьогодні, 5 травня, близько першої ночі, на пульт централізованого спостереження поліції охорони Львівщини поступив сигнал «Тривога» з приватного швейного цеху, що розташований у Дрогобичі. Оператор пульта на місце спрацювання, негайно, скерувала групу затримання поліції охорони. Прибувши, правоохоронці виявили зовнішні ознаки злому, було розбито металопластикове вікно з тильної сторони приміщення.

На місці події поліцейські охорони затримали двох чоловіків, один з яких перебував біля цеху, а другий всередині та намагався втекти. Ними виявилися 43-річний місцевий мешканець та 20-річний мешканець Нового Роздолу.

Правоохоронці перевіряють їх на причетність до вчинення інших, подібних злочинів, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *