ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО постраждало дев’ять українських військових

|

Ситуація в районі проведення АТО залишається напружена. Російсько-терористичні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. За минулу добу ворог 52 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських військ. Дев’ять військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

На Донецькому напрямку, вогнем з танку, мінометів калібру 120-мм та 82-мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав опорні пункти в районі Авдіївки. 82-міліметрові міномети, озброєння БМП, гранатомети та кулемети великих калібрів ворог застосовував по позиціях поблизу населеного пункту Піски, а по опорних пунктах поруч Луганського – 120-міліметрові міномети та озброєння БМП. По захисниках Кам’янки противник гатив з мінометів калібру 82-мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів, а по оборонцях шахти «Бутівка» – з 82-міліметрових мінометів, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів та кулеметів великих калібрів. З мінометів калібру 82-мм та гранатометів бив по позиціях поблизу Троїцького та Верхньоторецького. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї ворог вів вогонь по опорних пунктах неподалік Зайцевого. В районі населеного пункту Піски діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку, артилерію калібру 122-мм, 82-міліметрові міномети, озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю противник застосував по позиціях поруч Водяного. З мінометів калібру 120-мм та 82-мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник вів вогонь по опорних пунктах поруч Павлополя. З мінометів калібру 120-мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог обстрілював захисників Гнутового, а з переносної реактивної системи Град «Партизан», мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП ворог гатив по оборонцях Широкиного. З мінометів калібру 82-мм противник бив по позиціях поруч Красногорівки, а по опорних пунктах в поблизу Мар’їнки – з гранатометів та кулеметів. В районі Водяного, Новотроїцького та Новомихайлівки активізувались ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, з мінометів 120-мм калібру накривав позиції поруч Кримського, а 82-міліметрові міномети, гранатомети та кулемети великих калібрів застосовував поблизу Новозванівки та Новоолександрівки. Крім того, захисників Новоолександрівки російсько-окупаційні підрозділи обстріляли з озброєння БМП, а оборонців Троїцького – з автоматичних гранатометів. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї ворог вів вогонь по позиціях поруч станиці Луганської та Лобачевого. В районі Новоолександрівки активізувались ворожі снайпери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *