ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали чоловіків, які викрали запчастини з ЛАЗу

|

У Львові патрульні затримали осіб, ймовірно викрали деталі з території заводу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 23 години, на перехресті вулиць Стрийська та Персенківка, екіпаж патрульної поліції помітив трьох підозрілих чоловіків. Вони несли картонні коробки та намагалися не потрапити в поле зору охоронців правопорядку. Патрульні зупинили їх та попросили показати вміст коробок. Там були механічні металеві деталі, походження яких чоловіки пояснити не змогли.

Патрульні вирішили поспілкуватися з охоронцями заводу, що поруч з місцем події. Коли їм показали фотографії вмісту коробок, вони відразу впізнали запчастини та сказали, що саме такі є на їхніх складах.

На місце події викликали начальника охорони заводу та слідчо-оперативну групу. Підозрюваних у крадіжці: 33, 26 та 24-річного мешканців Львова доставили до Сихівського відділу поліції для з’ясування всіх обставин справи.

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що нещодано правоохоронці викрили схему системного викрадення промислового обладнання та устаткування Львівського автобусного заводу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *