ОСТАННІ НОВИНИ

Німець запропонував хабар на кордоні

|

Сьогодні вночі в пункті пропуску «Краковець» правоохоронці зафіксували черговий випадок пропонування неправомірної винагороди військовослужбовцеві прикордонної служби. Спробував підкупити прикордонника громадянин Німеччини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

За даними відомства, 65-річний громадянин Німеччини, який прямував через українсько-польський кордон, обрав для оформлення смугу руху «червоний коридор». Таким чином він ймовірно сподівався уникнути очікування своєї черги по іншій смузі, а після заїзду в пункт пропуску спробував змінити коридор.  Чоловік запропонував прикордонникові хабара у розмірі 40 євро, щоб зміни смугу руху для оформлення. Від неправомірної винагороди прикордонник відмовився і доповів старшому зміни.

По даному факту прикордонники проінформували працівників Нацполіції та викликали оперативно-слідчу групу.

Крім того, у цьому ж пункті пропуску прикордонники попередили незаконне перевезення через кордон 57 штук таблеток наркотичної дії. Пігулки, у складі яких міститься наркотична речовина трамадол були вилучені представниками Нацполіції.

Як відомо, прикордонники отримують фінансову винагороду за відмову у хабарів у сумі аналогічній від відхиленої пропозиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *