ОСТАННІ НОВИНИ

Випускник ПТУ від «Самопомочі» примудрився набрати на виборах на Львівщині «0» голосів 

|

Кандидат у депутати Розвадівської ОТГ (Миколаївський район Львівської області) від «Самопомочі» Павло Кушпрак примудрився набрати на виборах 30 квітня 2017 року на своєму окрузі нуль голосів. Відповідна копія виборчого протоколу є у розпорядженні Львівського порталу.

Таким чином на виборчій дільниці №460718 в селі Розвадів у виборчому окрузі № 22 кандидат від «Самопомочі» Павло Кушпрак набрав нуль голосів. Про це також свідчать дані Розвадівської сільської виборчої комісії на її сторінці у Facebook.

На офіційному сайті партії «Об’єднання «Самопоміч»» у рубриці «Вибори 2017» Павло Кушпрак дійсно значиться, як кандидат в депутати від цієї політичної сили. В біографічних даних кандидата, який встановив антирекорд на виборах 30 квітня на Львівщині, зазначено, що він народився 1982 року та закінчив Миколаївське ПТУ. Щодо трудового шляху кандидата, то читаємо, що у 2003-2008-му роках він працював машиністом-пакувальником та вантажником; у 2009-2010-му – слюсарем-монтажником; у 2015-2016-му – охоронцем.

Сторінка Розвадівської об’єднаної територіальної громади ще перед виборами публікувала списки усіх кандидатів на виборах до Розвадівської ОТГ та гіперлінки на особисті сторінки кандидатів. Зокрема й кандидата від «Самопомочі» Павла Кушпрака.

Слід зазначити, що у Facebook «нульовий» кандидат зареєстрований, як «Паша Кушпрак», який проживає в селі Дроговиж, що за 4,5 км від Розвадова.

Слід також зазначити, що перемогу на 22-му окрузі здобув кандидат від «УКРОПу» Дмитро Сколоздра з результатом 132 голоси «за».

Детальніше про попередні результати виборів 30 квітня 2017 року на Львівщині Львівський портал писав тут.

Фото: Львівський портал, скріни з офіційного сайту партії «Самопоміч» та Facebook-сторінки Павла Кушпрака

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *