ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Львів-Тернопіль відремонтували одну з найбільш «вбитих» ділянок

|

Під час травневих свят дорожники завершили роботи з ремонту однієї із найбільш зруйнованих ділянок автомобільної дороги Львів – Тернопіль від м. Винники до с. Словіта. Про це Львівському порталу повідомили у  Службі автомобільних доріг Львівщини.

Станом на 3 травня на ділянці  км  11+257 – 67+000 автомобільної дороги Львів-Тернопіль проведено роботи з відновлення профілю щебеневої основи, холодного фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття протяжністю 19 км, влаштування ЩПС (щебенево-піщаної суміші)  –  11,4 км, розпушування – 1,5 км, влаштування 12,5 км вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

Ведуться роботи із водовідведення та укріплення узбіч.

Окрім того, проводяться роботи з ремонту ділянки від с. Якторів  до м. Золочів автодороги Львів-Тернопіль. Вже цього року дорога Львів-Тернопіль буде повністю відремонтована в межах Львівської області.

Автомобільна дорога Львів – Тернопіль, протяжністю 72,8 км, одна з важливих транспортних артерій не лише Львівщини, але й усього Західного регіону, ремонт якої дозволить значно покращити транспортне сполучення між областями та населеними пунктами та зніме соціальну напругу серед водіїв.

Виконавцем робіт є підрядна організація ТзОВ  «Автомагістраль-Південь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *