ОСТАННІ НОВИНИ

«Махач» біля стадіону СКА. Поліція відкрила кримінальне провадження

|

За фактом конфлікту поблизу стадіону СКА у Львові відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Нагадаємо, 30 квітня о 14.45 на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшла інформація про порушення публічного порядку по вулиці Клепарівській неподалік стадіону СКА у Львові.

«Ми затримали 29 учасників, віком від 18 до 25 років. У них вилучено заборонені предмети: ножі, сокиру, металеві труби, дерев’яні бити та інше. Щодо причин конфлікту, поки що ніяких зрозумілих пояснень хлопці не дають. Зараз проводяться слідчі дії, встановлюються усі обставини події щоб унеможливити подібні ситуації в подальшому», – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Також додамо, що футбольний клуб «Львів» відхрестився від цього інциденту, запевнивши, що їхні вболівальники тут ні до чого.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *