ОСТАННІ НОВИНИ

Як працюватиме фан-зона «Євробачення» у Львові

|

Фан-зона «Євробачення» у центрі Львова працюватиме протягом тижня з 13.00 год. до 22.00 год, у дні півфіналів – до опівночі, а 13 травня (фінал) – до 1.30 год. Відповідне рішення сьогодні, 28 квітня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

Так, виконком погодив рішення «Про організацію фан-зони для перегляду пісенного конкурсу “Євробачення“ на просп. Свободи».

За словами в.о. начальника управління культури Львівської міськради Михайла Мороза, львівяни зможуть спостерігати за усіма подіями «Євробачення» на великому екрані.

«До нас звернулися компанії, що є офіційними партнерами «Євробачення» у Києві з тим, щоб у Львові під час проведення пісенного конкурсу  діяла відповідна фан-зона. Щойно виконавчий комітет погодив розміщення такої фан-зони на тиждень: з 6  до 13 травня. Відтак, буде встановлена спеціальна екранна конструкція на проспекті Свободи біля Оперного театру, де транслюватимуться півфінали та фінал конкурсу. Так само будуть трансляції грін-румів та інших супроводжуючих подій. Організатори так само планують зробити ще окрему програму,  щоб львів’яни і гості міста, які перебуватимуть у фан-зоні, не лише  мали можливість спостерігати за тим, що відбуватиметься у Києві, але і мали певну додаткову атракцію. Фан-зона буде комбінована із Великоднім ярмарком: буде частина алеї функціонувати, де продаватимуться сувенірна та гастрономічна продукція лише вітчизняного виробника», – розповів посадовець.

Водночас організатори фан-зони зазначають, що очікують не менше семи тисяч відвідувачів щодня.

«Ми розраховуємо, що фан-зону щодня відвідуватиме  не менше ніж 7-8 тисяч осіб. Будуть облаштовані  посадкові місця: лаундж-зона з еко-меблів. Наші партнери будуть організовувати різні культурно-розважальні заходи, буде працювати постійно ведучий, виступатимуть кавер-гурти. Також  буде така цікава атракція, як співоча кав’ярня від одного з наших партнерів», – повідомила організатор фан-зони Ольга Гренюх.

Окрім того, фанів «Євробачення» посильно охоронятимуть.

«Ми посилюємо і патрулі, і нашу приватну охорону, що працює на ярмарку. Будуть встановлені додаткові пости на входах. Вхід є безкоштовний. Кількість посадкових місць – близько 500, також, звичайно, є стоячі місця», – запевнила організатор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *