ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові нарешті приведуть до пуття занедбаний перехід на Стрийській?

|

Сьогодні, 28 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив реєстрацію права комунальної власності на занедбаний підземний перехід поблизу Львівського автобусного заводу на вулиці Стрийській, 45. Тепер його мають відповідно облаштувати, передає кореспондент Львівського порталу.

Згідно проекту рішення, виконком погодив зареєструвати «територіальній громаді м. Львова в особі Львівської міської ради право комунальної власності на підземний пішохідний перехід загальною площею 381,6 кв. м на вул. Стрийській, 45 – вул. Володимира Великого згідно з технічним паспортом, складеним Обласним комунальним підприємством Львівської обласної ради “Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки“ 28.03.2017 за інвентарним № 697, виділивши вказане приміщення в окремий об’єкт».

«Там треба цей пішохідний перехід брати в роботу і проводити до пуття. Треба придумати план заходів, щоб ми не позорилися перед мешканцями міста Львова», – зазначив після ухвалення рішення міський голова Львова Андрій Садовий.

Як відомо, раніше з метою впорядкування пішохідного руху на перехресті вулиць Стрийська, 45 – В. Великого та передачі у комунальну власність підземного переходу, Львівською міською радою було подано клопотання у Господарський суд Львівської області про вирішення питання щодо передачі підземного переходу у власність територіальної громади міста Львова.

Нагадаємо, що львів’яни намагались самостійно привести в порядок перехід на Стрийській.

Коментарі

  1. Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет.
    заказать продвижение интернет ресурса логин скайпа SEO2000

    оращайтесь договримся есть примеры работ логин скайпа SEO2000

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *