ОСТАННІ НОВИНИ

Бійці-добровольці зі Львова матимуть 75% знижку на компослуги

|

Сьогодні, 28 квітня, виконавчий комітет Львівської міськради затвердив бійцям-добровольцям та їх сім’ям 75% знижку на комунальні послуги у межах соціальних норм. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Так, виконком підтримав Положення про надання особам, статус яких визначено як бійці-добровольці, та членам їх сімей, а також членам сімей осіб, які загинули (пропали безвісти) або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції – мешканцям м. Львова, знижки плати за користування житлом та комунальними послугами. Відтак, бійці-добровольці матимуть 75% знижку з оплати за ЖКП у межах соціальних норм.

Також запропоновано надавати 50% знижку з оплати за ЖКП для 146 членів сімей загиблих (пропалих безвісти, померлих), оскільки, відповідно до законодавства, такі сім’ї користуються 50% знижкою.

Нагадаємо, на сесії 6 квітня внесли зміни до Комплексної програми про захист інтересів учасників антитерористичної операції та членів їх сімей-мешканців Львова, передбачивши, що 100% пільгу на оплату житлово-комунальних послуг матимуть також і члени сімей загиблих бійців, а добровольці – 75% знижку у межах соціальних норм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *