ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільше грошей на ремонт доріг Львівщини отримав «округ» Ганущина

|

На «окрузі» Ганущина (Бродівський район – ред.), очікується бум ремонту доріг, щоправда за рахунок недофінансування інших районів Львівщини. Таку думку висловило ряд депутатів під час сьогоднішньої сесії Львівської обласної ради, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами Тетяни Письменної, більшість комісії з питань дорожнього господарства Львівської облради розділила 172 млн грн на ремонт доріг, навіть не ознайомившись з переліком цих доріг.

«Що робити людям, чиї райони не потрапили в список близьких та рідних, чиї інтереси з якихось міркувань не є пріоритетними?», – запитала у депутатів з трибуни Тетяна Письменна.

Депутатка переконана, що таємничий підхід до розвитку дорожньої інфраструктури показав цікаві результати. Наприклад її дивує чому, на потреби Бродівського району в сумі виділили 24 млн грн, а на сусідній Буський район лише 600 тис грн.

«Мабуть, те що від Бродівського району (який отримав найбільше дотацій – ред.) балотувався голова обласної ради, це випадкове співпадіння», – закинули Олександру Ганущину.

Якими принципами керувалася комісія із питань дорожнього господарства Львівської облради залишилося невідомим.

«Під час засідання комісії один із депутатів вніс пропозицію додати на ремонт дороги в Буському районі 2 млн грн – і їх додали. Однак ці кошти забрали з Яворівського району, на потреби якого передбачено 5,9 млн, а не 24 млн грн. Чи є у цьому здоровий глузд? Чому обрані серед обраних і далі рулять без згоди всіх депутатів сесійної зали? За якими принципами фінансують одні райони, а інші зневажають чи фінансують за залишковим принципом?», – обурюється Тетяна Письменна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *