ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині двоє дівчат обікрали школу

|

На Самбірщині дві школярки обікрали школу. Місцеві дівчата, віком 12 і 14 років, проникли у шкільну їдальню і звідти викрали гроші. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

В Самбірський відділ поліції 20 квітня близько десятої вечора звернулася директор одної із шкіл району. Жінка повідомила, що з приміщення шкільної їдальні викрадено грошові кошти, зібрані батьківським комітетом на харчування дітей.

Правоохоронці встановили, що зловмисники пошкодили пластикове вікно та проникли у приміщення навчального закладу. Ними виявились дві учениці школи, віком 12 і 14 років, які проживають у цьому населеному пункті.  Поліцейські перевіряють причетність школярок до скоєння інших злочинів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *