ОСТАННІ НОВИНИ

На Левандівку врешті звернули увагу: з мікрорайону почали вивозити сміття

|

За вчорашній день, 24 квітня,  на Левандівці вивезли сміття з 4 перенакопичених майданчиків. Залишається ще 7. Адміністрація спільно з перевізниками працює над вирішенням ситуації з вивезення ТПВ на перенакопичених майданчиках, переконують у пре-службі міськради Львова.

«Ми кожного дня спілкуємося з перевізниками і перевіряємо стан контейнерних майданчиків. За вчорашній день було очищено 4 майданчики з перенакопиченим сміттям на Левандівці. Залишається ще 7 перенакопичених майданчики. Ми працюємо з перевізниками, щоб вони вивезли перенакопичене сміття.

Скарги від мешканців надходили лише щодо перенакопиченого сміття на майданчиках. Скарг про те, що завелися щурі, до нас не надходило», – розповів Богдан Антохів, в.о. голови Залізничної РА.

Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, станом сьогодні на ранок сміття не вивезено з 260 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 21% від загальної кількості.

У Залізничному районі не вивезено сміття з 66 майданчиків, у Сихівському – з 60, у Франківському – з 17, у Шевченківському – з 98, у Личаківському – з 19.

«Кожного дня у місті назбирується 500-600 тонн ТПВ. Тому є щоденна необхідність у вивезенні сміття», – розповідають в управлінні житлового господарства ЛМР.

Нагадаємо, загалом у Львові 1237 сміттєвих майданчиків житлового фонду.

Щодо сміттєвих майданчиків бюджетних установ, то ТПВ не вивезено із 26 контейнерних майданчиків закладів освіти та одного майданчика закладів охорони здоров’я.

Як повідомляв Львівський портал, мікрорайон «Левандіка» у Львові масштабно ігнорується міськими перевізниками сміття – відходи завалили дитячі майданчики та дороги.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *