ОСТАННІ НОВИНИ

Убивці львівського таксиста виявилися мешканцями Київської області

|

Убивці львівського таксиста виявилися мешканцями Київської області, які відпочивали у одному із готелів Львова із 20-го квітня. Про це повідомив Очільник Національної поліції України Сергій Князєв, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами С. Князєва, убивство сталося під Києвом у селі Софіївська Борщагівка. Усі затримані – жителі Київської області.

«Замовники таксі, мешканці Київської області, ще 20 квітня оселилися в одному з готелів Львова. А в суботу, 22 квітня, близько обіду вирішили чкурнути зі Львова додому на таксі. На під’їзді до Києва, у селі Софіївська Борщагівка, чоловіки пограбували та вбили таксиста. Забрані від убитого речі здали у ломбард, після чого пішли розважатися. Ввечері бездиханне тіло чоловіка із ножовим пораненням в груди виявили перехожі. Оперативники київської області встановили особу загиблого чоловіка та почали розслідування. Зв’язавшись із львівськими колегами, правоохоронці вийшли на слід бандитів», – повідомив Сергій Князєв.

Також він повідомив, що зловмисники пообіцяли київському таксисту таку ж винагороду, як убитому львів’янину.

«Як з’ясувалося, тієї ж ночі «гоп-стоп» компанія викликала у Києві таксі і попрямувала назад до Львова. Таксисту пообіцяли 4 тисячі гривень, але розраховуватися не поспішали. «Клієнти» обіцяли, що гроші от-от мають скинути на банківську картку. Довірливий таксист навіть віддав чоловікам свій мобільний, щоб закласти в ломбард і заправитись. Бідолашний не знав, що його львівський колега так і не дочекався грошей на картку… Своїми злагодженими діями оперативники Львівщини та Київщини запобігли можливому повтореному вбивству. І при в’їзді до Львова поліцейські присікли «бандитське турне»», – повідомив він.

Також Сергій Князєв уточнив, що затримано трьох жителів Київської області (34, 36 і 39-років).

«Вдячний працівникам карного розшуку Львівщина та Київщини за якісну роботу. Слава карному розшуку!», – додав він.

За фактом вбивства львівського таксиста відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *