ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині посадовці привласнили 300 тисяч гривень під час закупівлі протезів для інвалідів

|

На Львівщині поліцейські викрили посадовців підприємства у привласненні бюджетних коштів під час забезпечення інвалідів протезами. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Встановлено, що Фонд соціального захисту уклав з підприємством угоду про постачання протезно-ортопедичних виробів на суму більше мільйона гривень. Проте, під час перевірки було встановлено, що фактичні об’єми поставок були завищені на більше ніж триста тисяч гривень, які підприємство отримали як відшкодування. Таким чином інваліди недоотримали протезів та інших ортопедичних виробів на вказану суму.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *